ABC-Gezond - Wat vinden anderen?

Lees de verschillende ervaringen

Het traject dat je met me ingaat is natuurlijk erg persoonlijk. Je stelt je kwetsbaar op als je dit aan wilt gaan en daarvoor is vooral vertrouwen nodig. Daarom heb ik een aantal mensen die je zijn voorgegaan, gevraagd hun ervaring te delen. Lees die op je gemak door. Ik hoor graag van je!

Marie-Anne

Afvallen op een gezonde manier

“Ik ben in het voorjaar begonnen met het programma van ABC-Gezond. Ik had al bijna alle methoden geprobeerd om definitief van de overtollige kilo’s af te geraken. Deze keer wilde ik het op een gezonde manier proberen.

Door alle verschillende crash dieeten was ik bang geworden om te gaan eten. Door dit programma kwam ik tot de ontdekking dat wat ik at niet de juiste keuze was. Wat ik eigenlijk wel wist, maar, ik wist ook niet meer wat ik dan wel moest kiezen. Door de steun van een coach en de feedback van haar ben ik in 6 weken 5 kilo kwijt geraakt! En dat alleen door gezond te eten. Geen light producten meer maar gewone voeding die overal verkrijgbaar is en dan ook nog in de juiste verhouding.

Ik heb geen honger gehad tijdens het programma en weinig behoefte om te gaan snaaien. Wel was het voor mij lastig om variatie aan te brengen in mijn dieet. Maar door de adviezen en tips van mijn coach is dit echt een succes geworden. Het is eigenlijk ook geen dieet maar een gezonde manier van eten. En wat zeker zo belangrijk is, ik zit lekker in mijn vel en heb volop energie.”

Teuntje

Eindelijk is de knop om!

“Ik liep al jaren aan tegen het jojo effect. Afvallen kon ik prima om vervolgens ook net zo snel weer aan te komen. Structureel een knop omzetten lukte gewoon niet. Toen ik voor de eerste keer bij Chantal kwam merkte ik direct dat het vooral om mij draait. Het is niet zo dat ik te horen kreeg wat ik wanneer moest gaan eten, nee dat moest ik zelf doen met Chantal als een coach aan de zijlijn. Eigenlijk merkte ik direct het effect. Je wordt met je neus op de feiten gedrukt en bewust gemaakt van je eigen eetpatroon en leefstijl.

Door vanaf dag 1 zelf de keuzes te moeten maken en actief bezig te zijn met een gezonder eetpatroon verandert er langzaam maar zeker écht iets. Je krijgt inzicht in gezonde voeding en hoe je lijf hierop reageert. Op dit moment voel ik me fitter, ben ik 11kg lichter en blijf ik zonder al te veel moeite op gewicht. Mijn omvang in cm is vele malen minder en ik ga weer met plezier kleren kopen.

Ik maak nu zelf bewuste keuzes. Het betekent niet dat je nooit meer iets ongezonds kunt eten of alcohol kunt drinken. Ik ben me nu meer bewust van deze momenten en let de volgende dag wat beter op. Ik heb geen honger meer, eet 6 keer per dag en maak de goede keuzes. Voor mij heeft dit echt gewerkt en ik kan het iedereen aanraden.”

Silvia

Supermarkt-consult

“Ik wil je bedanken voor je ondersteuning en enthousiaste inzet de afgelopen tijd. Je hebt me heel veel tips en trics gegeven om mijn voedingspatroon te verbeteren en uit te breiden. Ik vind het ook fijn dat ik heel veel info en recepten van je heb mogen ontvangen. Ik lees er elke dag wel een keertje doorheen. Het uitstapje naar de Jumbo was heel erg leerzaam; ik kijk nu veel bewuster naar voeding en ben ook voor mij “nieuwe” dingen aan het uitproberen. Dat bevalt heel erg goed.”

Ineke

Ik voel me werkelijk energieker!

“Het voedingspatroon heeft Chantal aangepast, maar met de ondersteuning van de voedingssupplementen op advies van haar voel ik me nu echt top. En ja, ze heeft me gewoon aan het sporten gekregen!”

Joost

Leefstijl en orthomoleculair advies

“Vanwege vage klachten waar ik al jaren mee rondloop ben ik op advies op zoek gegaan naar een voedingsdeskundige. Uiteindelijk ben ik bij ABC-gezond uitgekomen. Chantal is gepassioneerd over wat ze doet en communiceert op een toegankelijk manier. Dit alles met een positieve energie en geïnteresseerde houding. Ze is gedreven om mij verder te helpen en de klachten te verhelpen en ze kijkt verder dan voeding alleen. Het gaat vooral om de combinatie van voeding en leefstijl. Het is fijn om gehoord te worden en advies te krijgen welke aansluit bij mij als persoon. Nu een aantal weken verder voel ik me al wat beter, wordt steeds meer duidelijk waar de oorzaak van de klachten ligt en heb ik inmiddels een behandelplan welke mij verder kan helpen. Ik kan Chantal van harte aanbevelen.”

Miriam

Nooit gedacht dat afvallen zo makkelijk kon zijn

“Ook ik heb diverse programma’s geprobeerd, maar op een of andere manier viel ik dan maximaal 5 kilo af, die er dan binnen de kortste keren weer aan zaten, en zelfs nog meer, dus ook ik was het slachtoffer van het bekende jojo effect.

Toen ik echter las over het programma van ABC-gezond, waarbij ik met veel dingen die ik lekker vond toch kon afvallen en die kilo’s er dan ook vanaf kon houden, was ik verkocht. Na een intake gesprek met de voedingsdeskundige heb ik meteen getekend voor het volledige programma, met de 6 maanden nazorg en meteen ook het receptenboekje aangeschaft. Wat heb ik een hoop recepten daaruit gemaakt en…. ik viel binnen de kortste keren vele kilo’s af en had er absoluut geen moeite mee.

Honger…. Dat woord kende ik niet. Ik zat zelfs regelmatig zo vol dat ik eigenlijk geen zin had in de tussendoortjes, maar heb ze toch gepakt. Na 6 weken had ik nog niet mijn doel bereikt, dus ik ben in de 6 maanden nazorg zelf verder gegaan en heb uiteindelijk mijn doel van 10 kilo en vele cm minder omvang bereikt. En ook het op gewicht blijven was echt geen probleem.

Ik ben zo blij dat ik dit programma heb gevonden. Ik heb echt mijn eetpatroon aangepast, maar belangrijker, ook mijn levensstijl. Ik ben weer begonnen met sporten, en dat is heerlijk en ik voel me echt super!”

Yvonne

Blij met de supplementen

“Na een intake, waar echt maar me geluisterd werd, kreeg ik een uitgebreid advies per mail. Uitleg en toelichting waarom bepaalde supplementen me konden ondersteunen gaven de doorslag om het eens uit te proberen.  Zoals Chantal al had uitgelegd zijn supplementen geen medicijnen en is de oplossing en verbetering er niet binnen een week. Maar momenteel heb ik geen last meer van mijn darmen, ben minder moe en mijn huid is veel rustiger geworden. Super blij dat ik bij haar terecht ben gekomen en heel blij  met haar adviezen!”

Marije

Cholesterol omlaag naar onder de 5

“Chantal enorm bedankt voor je persoonlijke en enthousiaste begeleiding de afgelopen maanden. Ik wilde even wat van me laten horen. Ik heb van de week bloed geprikt voor cholesterol en nu blijkt dat mijn waarde is gezakt naar 4,8!  Prima dus, kreeg de complimenten van de huisarts. Ik wilde je dit even laten weten omdat je me zo goed op weg hebt geholpen. Bedankt Chantal!”